Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-08@19:25:34 GMT

آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۷۳۴۸۰

گروه به اندام دکتر کرمانی به عنوان بزرگترین گروه درمانی چاقی و لاغری در خاورمیانه با بیش از 20 سال تجربه و افتخار خدمت گذاری به هموطنان عزیز.

ما تیمی متشکل از پزشکان، متخصصین تغذیه، فیزیولوژیست، مهندسین نرم افزار و کارشناسان محتوایی هستیم که به منظور ارائه عالی ترین خدمات تخصصی کاهش و افزایش وزن، منطبق با استانداردهای بین المللی همت گماردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مصاحبه اختصاصی ما با یحیی نادیان جدیدترین رکورددار وب سایت دکتر کرمانی:

آقای یحیی نادیان، 45 ساله و ساکن استان خوزستان جدیدترین رکورددار سایت دکتر کرمانی است که موفق شده است تاکنون 56 کیلوگرم کاهش وزن داشته باشد.

گفت و گوی ما را با آقای نادیان بخوانید:
از سن ۳۰ سالگی وزن من رو به افزایش رفت و کم کم به یک مشکل تبدیل شد. بیماری های چربی خون، کبد چرب، پادرد و کمردرد، خروپف هایی کهه خانواده را آزار می داد و حس بدی که نسبت به از هیکلم داشتم، باعث شد برای لاغری تصمیم جدی بگیرم. خواهر خودم تحت نظر دکتر کرمانی بود و توانست حدود ۴۰ کیلوگرم وزن کم کند و من از طریق ایشان با دکتر آشنا شدم.
وزن اولیه: 130 کیلوگرم

وزن پایانی: 74 کیلوگرم
میزان کاهش وزن: 56 کیلوگرم

 

 

رژیم دکتر کرمانی، درمرحله اول اصلاح الگوی مصرف و نحوه دریافت کالری را آموزش داد و اینکه چطور به رژیم خود وفادار باشیم. همیشه و در همه حال راهنمایی های مشاورین و اعلام میزان کالری غذاها در سایت، به من کمک می کرد.
قبل از این خودسرانه رژیم می گرفتم، از میزان غذایم کم می کردم و بعد از مدتی که می دیدم وزنم اصلا کم نمی شود، پشیمان می شدم و دوبارهه به پرخوری روی می آوردم، تا اینکه توانستم با رژیم صحیح و علمی دکتر کرمانی با الگوی صحیح مصرف و میزان کالری دریافت شده در روز مصرف لبنیات، چاشنی، میوه جات و غذاها را طبق برنامه انجام داده و به نتیجه برسم.
کاهش وزن از چیزی که فکر می کردم راحت تر بود. تقریبا ۲ماه است که کاهش وزنم را تثبیت کرده ام و براساس میزان کالری دریافتی و همچنین ورزشش کردن سعی می کنم از بازگشت وزن جلوگیری کنم.
شروع برنامه رژیم بسیار عالی بود و من خودم هم فکر نمی کردم که این میزان غذا، در برنامه غذایی ام گنجانده شود. اگر با اصول تغذیه پیش بروید،، اتوماتیک وار معده کوچک می شود و با همان وعده های برنامه ی رژیم سیر می شوید.
برنامه رژیم دکتر کرمانی، تنوع غذایی بسیار جالبی دارد. همه نوع غذا و دسر و … در این برنامه گنجانده شده و برای هر سلیقه ای مناسب است.

حالا که وزنم متناسب شده، زندگی روزمره برایم نشاط آور شده و اعتماد به نفس از دست رفته ام دوباره برگشته است. چابکی در کارهایم به چشم می آید، به طوری که اطرافیانم می گویند خیلی چابک، خستگی ناپذیر و با نشاط شدی.
غذای سالم موردعلاقه ام که زیاد هم می خورم، ماهی کبابی شکم پر است که از سبزیجات و تمبرهندی تهیه می شود و خوزستانی ها استاد طبخ این نوع ماهی هستند.
آخرین غذای سالمی که در لیست موردعلاقه هایم قرار دارد بریانی اصفهانی است و اگر بخواهم یک وعده غذای دلخواه به خودم بدهم، پلو شیرازی است.
با قوی کردن اراده واعتماد به نفسم و با استفاده از دستورات دکتر تغذیه و راهنمایی های ایشان، توانستم مواد مضر و چاق کننده را از برنامه غذایی ام حذف کنم و الگوی غذای خوردنم را تغییر دهم. محدودیت های غذایی برایم مشکل ساز نبودند و حتی مرا به زندگی امیدوارتر کرده اند.

در مواقع گرسنگی، در منزل از سبزیجاتی مانند هویج و سالاد که بدون کالری هستند مصرف می کردم و معده ام را طوری پرورش دادم که هر غذایی که می خواهم را در زمان و وعده خودش مصرف کنم و به مرور زمان، این برایم یک عادت شد.
کاهش وزن بر روی روابط اجتماعیم هم بسیار تاثیرگذاربود. آدم های چاق زیادی در اجتماع طرد شده اند که کمتر کسی با آنها ارتباط برقرار می کند. چطورمی شود مثلا وزن من 130 کیلوگرم باشد و همسرم ۶۰ کیلوگرم و او راضی باشد که با چنین آدم چاقی که همه به او بد نگاه می کنند زندگی کند.

شما باید روی قوی شدن اراده تان کار کنید، اینکه رژیم را به چه صورتی شروع کنید و با توصیه های برنامه جلو بروید. باید فکر کنید این رژیم دوست بسیار نزدیک شما است، حتی از پدرو ومادر به شما نزدیکتر. پس حسش کنید، در این صورت می بینید نمی توانید به آن وفادار نباشید.

#

ارسال شده در 17 خرداد 1396 توسط ساینا میرفخرایی با موضوع رپرتاژ

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۳۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)

به گزارش همشهری آنلاین، این عوامل شامل شرایطی می‌شوند که در آنها افراد به دنیا می‌آیند، رشد می‌کنند، کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، و پیر می‌شوند و نیز مجموعه گسترده‌تر از نیروها و نظام‌ها که شرایط زندگی روزمره را شکل می‌دهند. این نیروها و نظام‌ها شامل سیاست‌ها و نظام‌های اقتصادی، برنامه‌های توسعه، هنجارهای اجتماعی، سیاست‌های اجتماعی و نظام‌های سیاسی می‌شوند.

این عوامل تأثیر مهمی بر نابرابری‌های بهداشتی دارند - یعنی تفاوت‌های ناعادلانه و قابل پرهیز در وضعیت سلامت که در داخل و در میان کشورها دیده می‌شوند. در کشورها همه سطوح درآمد، سلامت و بیماری از یک شیب اجتماعی پیروی می‌کنند: هر چه موقعیت اجتماعی-اقتصادی افراد پایین‌تر باشد، وضعیت سلامت آنها بدتر است.

فهرست زیر نمونه‌هایی از عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت را ارائه می‌کند که می‌توانند بر عدالت سلامت به صورت مثبت یا منفی تأثیر بگذارند:

درآمد و حمایت اجتماعی تحصیلات بیکاری و عدم امنیت شغلی شرایط زندگی کاری ناامنی غذایی مسکن، امکانات اولیه و محیط‌زیست رشد اولیه دوران کودکی شمول اجتماعی و عدم تبعیض تعارض ساختاری دسترسی به خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باکیفیت مناسب.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت یا SDH می‌توانند در تأثیرگذاری بر سلامت حتی مهم‌تر از مراقبت‌های بهداشتی یا انتخاب سبک زندگی در تأثیرگذاری بر سلامت باشند. به عنوان مثال، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که SDH مسئول بیش از ۳۰ تا ۵۵ درصد از پیامدهای سلامتی است. علاوه بر این، برآوردها نشان می‌دهد که سهم بخش‌های خارج از سلامت در پیامدهای سلامت جمعیت از سهم بخش سلامت بیشتر است.

پرداختن مناسب به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت (SDH) برای بهبود سلامت و کاهش نابرابری‌های درازمدت در سلامت، که مستلزم اقدام همه بخش‌ها و جامعه مدنی است، اساسی است.

منبع: وب‌سایت سازمان جهانی بهداشت

کد خبر 849816 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • اجرای ۴ نمایش جدید در تماشخانه ایرانشهر
  • پاری سن ژرمن رکورددار به لرزه درآوردن تیرک دروازه در طول یک فصل از لیگ قهرمانان اروپا
  • بدشانس‌ترین استقلالی، رکورددار مصدومیت‌های تلخ
  • مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول
  • کرمانی ها ۱۰ روز زیر سایه خورشید می روند
  • جدیدترین واکنش اردن درباره حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت