Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@16:08:16 GMT

معرفی برگزیدگان جایزۀ هوشنگ مرادی کرمانی

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۴۹۹۴

معرفی برگزیدگان جایزۀ هوشنگ مرادی کرمانی

برگزیدگان نخستین دورۀ جایزۀ ادبی هوشنگ مرادی کرمانی معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، برگزیدگان نهایی جایزۀ ادبی هوشنگ مرادی کرمانی (۱۳۹۷) در بخش نثر به این شرح هستند:

الناز شریف‌پور، کلاس اول از بوکان، درس گمشده

فاطمه صالحی سلمی، کلاس دوم از اهواز، رنگین‌کمان

مهرانه یعقوبی، کلاس سوم از مشهد، طلسم گوسپندی

مهرنوش پورشاهین، کلاس چهارم از اصفهان، سرگذشت یک کلید

فاطمه قجاوند، کلاس پنجم از اصفهان، روپوش مدرسه

فاطمه مناجاتی، کلاس ششم از مشهد، چه زود دیر می‌شود

دنیا اسکندرزاده، کلاس هفتم از تهران، بوی عید

علی نصرالله‌پور، از قم، عمو اناری

تینا رحیم‌احمدی، کلاس نهم از مریوان، ز مثل زندگی

محمدطاها جهاندیده، کلاس دهم از رشت، قطار یابوها

هاجر پیمان، کلاس یازدهم از ایلام، خفگی

بهار اصفهانی، کلاس دوازدهم از تهران، بهار با هزارتومانی‌اش

همچنین برگزیدگان نهایی در بخش شعر به شرح زیر اعلام شدند:

ماه تینار شیردل، کلاس اول از تهران، دفتر نقاشی

ثنا برزآبادی فراهانی، کلاس سوم ازشهرری، فرش دستباف

شاینا قدمیان، کلاس چهارم از تهران رؤیای شیرین

آنیتا مقدم، کلاس پنجم از تهران، باران

مسیحا رهبر، کلاس ششم از رامسر، پنجره

آلما میهن‌دوست، کلاس هفتم از ساوه، تو می‌دانی

باران خوارزمیان، کلاس هشتم از تهران، پیراهن

سیدسعید پژمان، کلاس نهم از شهرری، شیرینی

سارا صالح‌نیا، کلاس دهم از چالوس، شب چشم تو

فائزه چراغی، از ایلام، اتوبوس

سارا درهمی، کلاس یازدهم از یزد، اتفاق تکراری

سیما صالحی، کلاس دوازدهم از نهاوند شعر بخوان

نخستین دوره جشنوارۀ ادبی هوشنگ مرادی کرمانی با پشتیبانی گروه آموزش زبان و ادبیات فارسی، شورای کتاب کودک، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و ماهنامۀ انشا و نویسندگی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسن ذوالفقاری، شهرام اقبال‌زاده، اسدالله شعبانی، بیژن مرادی کرمانی، دکتر علی‌اکبر کمالی‌نهاد، دکتر مریم جلالی، دکتر مریم دانشگر، رودابه کمالی، دکتر نرگس باقری. ابراهیم هداوند میرزایی و مرضیه مدنی، گروه داوران نخستین جشنوارۀ ادبی هوشنگ مرادی کرمانی را تشکیل می‌دهند.

اعضای هیئت امنای جایزۀ هوشنگ مرادی کرمانی نیز به شرح زیر هستند:

دکتر حسن ذوالفقاری؛ رئیس گروه زبان و ادبیات فارسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، شهرام اقبال‌زاده؛ نویسنده و مترجم،

اسدالله شعبانی؛ شاعر، نویسنده و کارشناس ادبی، سیدحسین حسینی‌نژاد؛ دبیر و مدیرمسئول ماهنامۀ انشا و نویسندگی.

اعضای دبیرخانۀ جایزۀ هوشنگ مرادی کرمانی هم سهیلا عابدینی و گیتی قریب هستند.

قرار است این جایزه هر سال به قصد شناسایی دانش‌آموزان خلاق و نوآور در حوزۀ ادبی و بزرگداشت نویسندۀ معاصر، هوشنگ مرادی کرمانی، برگزار شود. در نخستین دورۀ این جشنواره، پس از سه مرحله داوری، از میان بیش از هزار اثر، ۲۴ دانش‌آموز از سراسر کشور برگزیده شدند. اثرهای برگزیدۀ این دانش‌آموزان در ماهنامۀ انشا و نویسندگی، شمارۀ ۱۰۱ منتشر می‌شود. همچنین به برگزیدگان، لوح یادبود و کتاب‌هایی از سوی چهار نشر معین، محراب قلم، توکا و میچکا هدیه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جايزه ادبي هوشنگ مرادی کرمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هوشنگ ابتهاج با رهبر حزب توده

کتاب پیر پرنیان اندیش، جمع آوری خاطرات هوشنگ ابتهاج توسط میلاد عظیمی و عاطفه طیه است که در سال ۱۳۹۱ توسط انتشارات سخن منتشر شد. هوشنگ ابتهاج در این کتاب به خاطرات خود در مواجهه با سوالات گردآورندگان می‌پردازد.

به گزارش انتخاب، این کتاب در دو جلد و بیش از هزار صفحه منتشر شده است. در ادامه بخش‌هایی کوتاه از این کتاب را با هم می‌خوانیم.

به آذین و تشکیلات اتحاد دموکراتیک مردم ایران

(اتحاد دموکراتیک مردم ایران، تشکیلاتی سیاسی بود که در مهر ماه ۱۳۵۷ توسط محمود اعتمادزاده (به آذین) تشکیل شد. این تشکیلات پس از انقلاب نیز به فعالیت خود به موازات حزب توده ادامه داد و با دستگیری به آذین، فعالیت آن پایان یافت.)

-ترجمه‌های به آذین رو می‌پسندین؟

بله زبان فاخر درخشانی داره، ولی تو اولین ترجمۀ جدیش ژان کریستف، جلد اول و نصفی از جلد دوم ترجمه معیوبه یعنی زمان‌های افعال زمان‌های فرانسویه مال زبان فرانسه است. مثلاً ما می‌گیم من دیدم که می‌اومد، ولی ترجمه به آذین نادرسته و این زمان‌ها فارسی نیست

-بهترین ترجمه به آذین به نظر شما کدومه؟

جان شیفته به نظرم خیلی ترجمۀ عالی داره زبان آراسته واقعاً درخشان، طبری می‌گفت اگه رومن رولان زنده بود حظ می‌کرد کار ترجمه به آذین یک بازآفرینی از جان شیفته به زبان فارسی در اومده طبری اصلشو هم خونده بود و می‌گفت کار به آذین ترجمه نیست بازآفرینیه یا اون کتاب اولن اشپیگل نوشتهٔ شارل دو کوستر ترجمه فوق‌العاده درخشانی داره. خیلی پرکار بوده به آذین

- آقای به آذین به موسیقی هم علاقمند بود؟

بله حتی تو وصیت نامه‌اش نوشته که به آداب مسلمانی مراسم کفن و دفن منو انجام بدین و بی سر و صدا جایی خاک، کنین در مسجد و خانقاه برای من مراسم نگیرین اگه دوستان و اقوام خواستن از من یادی بکنن دور هم جمع بشن و موزیک گوش کنند.

-استاد شما در جریان کار تشکیلات اتحاد دمکراتیک مردم ایران بودید؟

ببینید تا اونجا که یادمه به آذین پیش از انقلاب این تشکیلات درست کرد، ولی بعد از انقلاب نمی‌دونم چی شد که به روز به آذین به من زنگ زد. از طرز حرف زدنش فهمیدم یه چیز غیر عادیه گفت: سایه فلان روز ساعت چهار بعد از ظهر بیا خونه ما. خُب ما همچین مناسباتی با هم نداشتیم ما هر روز همدیگه رو می‌دیدیم. وقتی تعیین می‌کنه فلان روز بیا لابد یه قرار غیر عادیه من هم حدس زدم که باید یه چیز سیاسی باشه. من قبل از ساعت چهار رفتم به خونه‌اش و نشستیم و حرف‌های معمولی مونو زدیم. بعد کیانوری اومد و یه نفر دیگه هم اومد اونجا حرف اتحاد دمکراتیک و مطرح کردن که قرار بود یه تشکیلات دمکراتیک بی ارتباط با حزب توده ایران باشه.

من به کیانوری گفتم اصل این کار خیلی خوبه و تعدد احزاب مفیده و حتی برای مصلحت کار هم خوبه و اون‌هایی که نمی‌خوان تند و تیزی‌های حزب سیاسی رو داشته باشن یه جای دمکراتیکی هست که می‌تونن اونجا سر یه مسائلی باهم توافق بکنن این فکر خوبیه، ولی شما بد عمل کردین به گمان من شما یعنی کیانوری، این اتحاد دمکراتیک و تشکیل دادین و بعد بدترین آدمو برای این کار گذاشتین آقای به آذین پرچم حزب توده ایرانه؛ شما این آدم بی اینکه از حزب توده ایران بریده باشه، آوردین که یه تشکیلات مستقل راه بندازه؛ خُب همه می‌خندن. مردم کـه بـاور نمی‌کنن این فقط جعلی بودن و ریا رو نشون می‌ده.

کیانوری تند شد و گفت حالا رفیق ما سایه می‌خواد رفیق ما، به آذین رو به ما معرفی کنه! گفتم نه آقا من نمی‌خوام به آذین به شما معرفی کنم؛ آقای به آذین احتیاجی به معرفی من نداره من می‌گم بد انتخاب کردین. معنای حرف من این بود که شما این تشکیلاتو راه انداختین دیگه گفت: ما اینجا جمع شدیم راجع به اتحاد دمکراتیک صحبت بکنیم. پس تو چرا اگه موافق نیستی اینجا هستی؟ من دیگه منفجر شدم لبخند می‌زند و برگشتم به آذینو نگاه کردم گفتم: ایشون به من تلفن کرد و از نداده که من خواهش کرده ساعت چهار بعد از ظهر بیام اینجا و به من توضیح هم قضیه چیه. من خیلی خوشحال میشم پاشم برم. کیا گفت که نه من که مقصودم این نیست و حالا ما نشستیم و داریم حرف می‌زنیم. من تا آخر جلسه اخم کردم و ساکت نشستم (اخم مبارک را هم تقلید می‌کند به خنده می‌افتیم و تمام مدت این طوری نشستم کمی پشت به کیانوری) و دیوارو نگاه کردم.

آقای عظیمی عزیز اگه شما به کسی احتیاج نداشته باشین و طمع به چیزی نداشته باشین همیشه می‌تونین حرفتونو بزنین.

- استاد ارزیابی تون از این تشکیلات چیه؟

به نظرم یه خطای محض بود... به آذین هم باورش شده بود و همه نیروشو برای این اتحاد دمکراتیک گذاشته بود اصلاً در قالب یک رهبر قرار گرفته بود...

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نخستین جشنواره دست سازه‌های آبی با معرفی آثار برتر پایان یافت
  • کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • سفر به تهران قدیم؛ تصویر کارت عروسی دختر آیت‌الله طالقانی را ببینید!
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • ماجرای دعوای هوشنگ ابتهاج با رهبر حزب توده
  • برگزیدگان رویداد دانشجویی و دانش‌آموزی «گیم‌تایم» معرفی شدند
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • پدر جغرافیای ایران کیست؟
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود