Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، متن این پیام به شرح زیر است:

بالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ طُوبَى لَهُمْ وَحُسْنُ مَآبٍ

در فراغ بانويي به سوگ نشسته ايم، كه در طريق كسب معارف و معالم اهل بيت، تحصيل معنويت و وارستگي، و در عين حال مسؤوليت پذيري و خدمت به جهان اسلام، شخصيتي عظيم و جامع صفات و ابعاد یک زن کامل و فرهیخته اسلامي ايراني  بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 خانم دکتر طوبی کرمانی، فارغ التحصیل دكتراي فلسفه تطبیقی و کلام، استاد فلسفه دانشکده الهیات دانشگاه تهران، اولین بانوي فوق دکترای فلسفه در ایران و از مدرسان برجسته پرديس خواهران دانشگاه امام صادق عليه السلام بودند. دبیرکلي اتحادیه جهانی زنان مسلمان و مشاور دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در امور بانوان، عضويت کمیسیون بانوان و جوانان مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضويت شورای خیرین سلامت کشور، عضويت شورای مرکزی شورای فرهنگی اجتماعی زنان، اولین زن رایزن علمی و فرهنگی در یونان و سردبير نشريه علمی پژوهشی «كتاب زنان»، تنها بخشي از فعاليت هاي خالصانه اين مادر و همسر مهربان و فداكار بود. تاليف و تصنيف بیش از ۶۰ مقاله، ۱۲ کتاب علمی و اجتماعی و شرکت در بیش از ۸۰ کنگره ملی و بین المللی در داخل و خارج کشور نيز نمونه اي از فعاليت هاي اين نادره دوران در عرصه تعليم و تعلم مكتب اسلام بود. اخلاق و منش محمدي نماي اين بانو نشانگر عمق حكمت نظري و عملي، و انقلابي گري و بصيرت ايشان گواه دلدادگي به مكتب اهل بيت است. فقدان و دوري از آن استاد با صفا، صبور و متواضع بر هر انسان آزاده اي بس سنگين بوده و جاي خالي او در ميان بانوان فرهيخته غم انگيز است.

ضمن تسليت و تعزيت اين ضايعه به محضر شريف حضرت صاحب الزمان و نايب برحقشان و خانواده محترم آن استاد صالحه، اميد است مجاهدات خالصانه ايشان در تحقق تمدن نوين اسلامي با محوريت ولايت مقبول حضرت دوست واقع گردد.

 انجمن فقه و حقوق خانواده ايران وابسته به پرديس خواهران دانشگاه امام صادق عليه السلام

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۱۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست «بررسی تاریخ‌نگاری دکتر سهراب یزدانی» شنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۱۷ به همت گروه تاریخ و باستان‌شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظ این مجموعه برگزار می‌شود.

در این نشست محمدعلی اکبری، استاد تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، داریوش رحمانیان، استاد تاریخ دانشگاه تهران، سیمین فصیحی، استاد تاریخ دانشگاه الزهرا و حجت فلاح توتکار، استاد دانشگاه قزوین سخنرانی خواهند کرد. دبیری این برنامه را محمد بی‌طرفان، استاد تاریخ دانشگاه خوارزمی به عهده دارد.

سهراب یزدانی در سال ۱۳۲۸ در بندر انزلی متولد شد. او در سال ۱۳۵۰ در رشته‌ی علوم سیاسی از دانشگاه ملی ایران (شهید بهشتی) فارغ‌التحصیل شد و برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت. یزدانی در سال ۱۳۵۶ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته تاریخ اروپا دریافت کرد. او پنج سال بعد یعنی در سال ۱۳۶۱ در رشته‌ی جامعه‌شناسی سیاسیاز دانشگاه کیل انگلستان مدرک دکتری گرفت. یزدانی استاد بازنشسته‌ی دانشگاه تربیت معلم (خوارزمی کنونی) و یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر ایران به‌ویژه عصر مشروطیت است.

در کارنامه‌ی یزدانی آثاری چون: «کسروی و تاریخ مشروطه ایران»، «صور اسرافیل: نامه آزادی»، «مجاهدان مشروطه»، «اجتماعیون عامیون»، «کودتاهای ایران» و «روستاییان و مشروطیت ایران» و جدیدترین کتابش «ترورهای سیاسی در ایران (۱۲۸۶-۱۲۹۶ شمسی)» به چشم می‌خورد که در هر کدام به بررسی مسائل تاریخی ایران با تکیه بر اسناد و مدارک به جامانده پرداخته است.

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903846

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت سخنگوی شهرداری تهران در پی درگذشت مرحوم تبریزی
  • پیام تبریک دکتر قاضی‌زاده هاشمی به مناسبت چهاردهمین سالروز تأسیس بانک دی
  • پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمان در پی درگذشت امام جمعه فقید بلوک جیرفت
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • این دهه‌شصتی خبرساز طراح لایحه حجاب است؛ سمت‌های او چه بوده است؟
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد