Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@05:38:13 GMT

ولایت مداری شاخصه اصلی زنده‌یاد طوبی کرمانی بود

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۸۱۴۰

ولایت مداری شاخصه اصلی زنده‌یاد طوبی کرمانی بود

به گزارش خبرگزاری مهر، احد فرامرز قراملکی، استاد و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در مراسم بزرگداشت خانم دکتر طوبی کرمانی که (۲۹ شهریور ۱۳۹۹) در حسینیه الزهرا (س) سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، گفت: خانم دکتر کرمانی به جد دعوت کننده به اسلام بود نه به گفتار بلکه به کردار و عمل؛ تلاش بی امان درسی بود که همواره از ایشان آموختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خیر بی منت و مهربانی وجود خانم دکتر کرمانی را فراگرفته بود و در عین حال به هیچ وجه اهل بدگویی و غیبت نبود و این اخلاق و کردار پسندیده ایشان برای دیگران درسی بزرگ به حساب می‌آمد.

احد فرامرز قراملکی ادامه داد: رفتارش با اساتید و دانشجویان به طوری مهربانانه و با عطوفت بود که آنها احساس خوشایندی می‌کردند و این حُسن رفتار، در ذهن همگان جاودان می‌ماند.

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با اشاره به تلاش‌های دکتر کرمانی در حوزه معرفی دین مبین اسلام گفت: دکتر طوبی کرمانی اهل اهتمام و جدیت بود و تلاش توصیف ناپذیری داشت و همچنین در حوزه اندیشه بسیار پُربار بود و به عنوان استاد برجسته دانشگاه تهران خوش درخشید.

استاد فلسفه دانشگاه تهران گفت: نکته دیگر از زندگی پُر ثمره مرحومه طوبی کرمانی به غیر از اندیشه ورزی، فروتنی بود؛ ایشان درخت پرباری از نظر علمی بود، اما در عین حال اصلاً تکبر نداشت.

قراملکی اضافه کرد: درس دیگری که از دکتر طوبی کرمانی می‌توان گرفت، اخلاص در کارها و رفتارشان بود، همه فعالیت‌های ایشان متوجه خداوند متعال بود و در نهایت باید گفت درس آخر از زندگی پربار این بانوی فرهیخته ولایت مداری فوق العاده ایشان بود، ایشان الگویی از یک زن مسلمان بود که انقلاب تربیت کرد.

گفتنی است؛ در این مراسم شخصیت‌های دینی، علمی و فرهنگی کشور چون حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی‌گلپایگانی، رییس دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، معصومه ابتکار، معاون رییس جمهور در امور زن و خانواده، ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اشرف بروجردی، رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، انسیه خزعلی، استاد دانشگاه الزهرا (س)، پیام شرقی، فرزند مرحومه طوبی کرمانی و همچنین، همکاران ایشان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشتند.

کد خبر 5028078

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری طوبی کرمانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هفته دفاع مقدس تازه های نشر گردشگری معرفی کتاب انتشارات سروش ترجمه رایزنی فرهنگی ادبیات جهان تجدید چاپ انقلاب اسلامی ایران سازمان اسناد و کتابخانه ملی کتاب و کتابخوانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران انتشارات علمی و فرهنگی دانشگاه تهران طوبی کرمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۸۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست «بررسی تاریخ‌نگاری دکتر سهراب یزدانی» شنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۱۷ به همت گروه تاریخ و باستان‌شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظ این مجموعه برگزار می‌شود.

در این نشست محمدعلی اکبری، استاد تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، داریوش رحمانیان، استاد تاریخ دانشگاه تهران، سیمین فصیحی، استاد تاریخ دانشگاه الزهرا و حجت فلاح توتکار، استاد دانشگاه قزوین سخنرانی خواهند کرد. دبیری این برنامه را محمد بی‌طرفان، استاد تاریخ دانشگاه خوارزمی به عهده دارد.

سهراب یزدانی در سال ۱۳۲۸ در بندر انزلی متولد شد. او در سال ۱۳۵۰ در رشته‌ی علوم سیاسی از دانشگاه ملی ایران (شهید بهشتی) فارغ‌التحصیل شد و برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت. یزدانی در سال ۱۳۵۶ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته تاریخ اروپا دریافت کرد. او پنج سال بعد یعنی در سال ۱۳۶۱ در رشته‌ی جامعه‌شناسی سیاسیاز دانشگاه کیل انگلستان مدرک دکتری گرفت. یزدانی استاد بازنشسته‌ی دانشگاه تربیت معلم (خوارزمی کنونی) و یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر ایران به‌ویژه عصر مشروطیت است.

در کارنامه‌ی یزدانی آثاری چون: «کسروی و تاریخ مشروطه ایران»، «صور اسرافیل: نامه آزادی»، «مجاهدان مشروطه»، «اجتماعیون عامیون»، «کودتاهای ایران» و «روستاییان و مشروطیت ایران» و جدیدترین کتابش «ترورهای سیاسی در ایران (۱۲۸۶-۱۲۹۶ شمسی)» به چشم می‌خورد که در هر کدام به بررسی مسائل تاریخی ایران با تکیه بر اسناد و مدارک به جامانده پرداخته است.

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903846

دیگر خبرها

  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی